søndag 21. februar 2010

I know what I did wasn't clever, But me and you we're meant to be together

Kan begynne med torsdagen. I governmentclass hadde vi besøk av to politimenn fra St.Louis fengselet. De demonstrerte hvordan de arresterte folk og fortalte oss noen av de verste forbrytelsene. En mann hadde drept niesen sin på 3 mnd og deretter voldtatt henne. Hun var 3 MND. En annen mann hadde voldtatt ei jente på 7 år mens moren satt og holdt i hånda hennes. Sykeste jeg har hørt, men det var veldig spennende å høre om det de hadde å fortelle oss.

Fredag var det bballkamp. Vi tapte, men jeg bryr meg egentlig ikke så mye. En kamp igjen så er vi FERDIG! Kan ikke si jeg gruer meg i hvert fall. Etter kampen dro Ladina, Lisa, Zach, Cruz og jeg til Main street pizza og deretter hjem.

I går dro vi til Lansing på fotballkamp til niesa vår. De vant 2-8 ellerno. Etter det dro vi til Hooters og spiste. Haha det var sykt gøy og Hooters er jo kjent for alle de ”deilige” lettkledde jentene som jobber der. De var veldig hyggelig og vi fikk ta bilder med dem. Det endte opp med at jeg kjøpte meg ei ”Hooters” T-skjorte og shorts. Senere møtte vi Jessie og vi stakk og shoppa. Hadde det veldig gøy i går og jeg gikk i seng tidlig.


I dag dro vi til St.Charles for å sjekke ut en familie som vil ha en utvekslingsstudent ifra Sverige. De var kjempegreie. Vi dro til Frankenmuth som er en by midt i Michigan. Det er en tysk by faktisk, noe jeg kunne se på husene. De liknet alle på husene de har i alpene. VI dro til verdens største julehandels butikk. Fy søren så stort og det var ting der fra hele verden. På søppelbøttene sto det faktisk ”søppel” og på et skilt sto det ”på gjensyn” og ”velkommen”. Det likte jeg veldig godt. Nå skal jeg gjøre lekser og be for en snow day i mårra.

Btw nå er det bare 10 dager til vi reiser til Hollywood. Om dere ikke har fått med dere dette så les nøye. Den årlige oscar utdelinga er der den samme helgen som vi skal dit. Mange superstjerner bor på hotellet vårt under sånne ting. Jeg har planer om å sitte i heisen hele søndagen, men hvis jeg først møter en kjendis blir jeg sikkert å si noe veldig dumt uansett så det er kanskje like greit at jeg holder meg inne den dagen.
-Have a nice one ya'll

Ingen kommentarer: