fredag 8. januar 2010

Where is it? Where is the thump-thump?

I dag var det drama på skolen. Det var syykt gøy for oss som ikke var innblandet.
Bare for å informere dere så er det ikke lov å drikke alkohol, og om du gjør det, blir du stengt ute av sporten så så lenge. Slik startet det!
Jenea på laget fikk beskjed av rektor om å komme på kontoret hans. Der fant hun et bilde av seg selv(printa ut av anonym) mens hun drakk alkohol. Hun sa til rektorn at hun hadde drokket. Hun visste godt konsekvensene, men hun ville ikke bli tatt alene så hun sa at hun ikke var den eneste.
Rektor ga henne to valg. Enten gå ut døra og ta den straffen hun fikk eller si navnene på alle som var der. Ego som hun var fortalte hun navnene på alle som var der og det var 5 stk. Senere gikk det rykter om at Echo på laget var den som hadde printet ut bilde og Jenea kom bort til skapet hennes og tok tak i håret og smelte ansiktet hennes inn i skapdøra. Politiet kom og Jenea får nå 2 dagers utestengelse fra skolen og en halv sesong av cheerleading.
Rektor kom på treninga og ga oss noen alvorsord. "I may be fat and old, but I am not STUPID" med en stor stemme, men det er ordna og Echo mener enda at hun er uskyldig. Det var nesten litt sånn som på film drama, smil

Hadde forresten en matteprøve i dag som jeg ikke visste om, men jeg har en god følelese

"Drink up, me hearties, YO HO"

1 kommentar:

Sykepleierstudent sa...

Åherregud, kødde du? :p fyfan!